Už dnes večer o 20:00 v Rádiu_FM zahrá päťčlenná kapela z Kladna, ktorá si hovorí Zrní. Fanúšikovia si koncert môžu vychutnať prostredníctvom éteru, internetového streamu alebo naživo v Štúdiu č. 5 Slovenského rozhlasu. Vstup je voľný do naplnenia kapacity sály.

Alternatívna skupina Zrní je na scéne už od začiatku tretieho milénia, no až minulý rok sa jej dostalo uznanie, ktoré si zaslúži. Po dvanástich rokoch fungovania a troch vydaných albumoch si kapelu všimla Akadémia českej populárnej hudby, ktorá jej udelila cenu Anděl v kategórii Objav roka. No ako sa hovorí, radšej neskoro, ako nikdy.

Kapele sa podarilo upútať na seba pozornosť vďaka minuloročnému albumu Soundtrack ke konci světa, skladby z neho môžete poznať práve z vysielania Rádia_FM. "Z albumu mám skvelý pocit. A podľa toho, čo som videla na internetoch, čistota Zrní sa ukáže hlavne pri živom hraní," hovorí moderátorka programu Pohoda_FM Live, Biba. Zároveň dodáva, že pôjde o prvý slovenský koncert kapely po desiatich rokoch.

Pokiaľ nevlastníte rádioprijímač, nalaďte sa o ôsmej na radiofm.sk/live alebo zájdite večer priamo do obrátenej pyramídy.


Redakciu Hudba.sk informovala Biba_FM.

Foto: Facebook.com/kapelazrni

Súvisiaci interpreti: Zrní