Americký hudobník Bruce Springsteen zverejnil krátky film k piesni Hunter Of Invisible Game. 10-minútové video podľa jeho slov zobrazuje duchovný prerod, ktorým si v posledných dvoch rokoch prešiel.

Pri príležitosti vydania videa napísal Bruce Springsteen krátky odkaz pre svojich fanúšikov. "Posledné dva roky a skoro 170 koncertov zmenilo môj život. Vďaka vám som sa mohol ponoriť hlboko do transformačnej sily rock'n'rollu. Pomohli ste nám zrevitalizovať a postaviť úplne nový E Street Band. Teraz si dávame pauzu s hlbokým pocitom radosti, obnovenými cieľmi a vidinou, že vám v budúcnosti prinesieme len to najlepšie. Stále ešte pre vás máme množstvo prekvapení."

V duchu tohto vyjadrenia sa nesie aj nové video k piesni Hunter of Invisible Game, o ktoré sa postaral Springsteen v spolupráci s Thomom Zimnym. Ten v minulosti už s hudobníkom spolupracoval na niekoľkých dokumentoch. "Konečne sa nám podarilo dokončiť naše najnovšie dielo a myslíme si, že je naším najlepším," uviedli obaja umelci v spoločnom vyjadrení.


Zdroj: Nme.com, Digitalspy.co.uk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Bruce Springsteen