Slovenská kapela Chiki Liki Tu-a vydá na jeseň nový album. Siedma nahrávka prešovskej formácie bude mať názov 3x4=13 a na trh sa dostane v pondelok 10. októbra.

Členovia skupiny o vydaní albumu informovali prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky a konta na sociálnej sieti Facebook. "Nedá sa to tajiť do nekonečna!," napísali, pričom v jednom z komentárov dodali, že ďalšie detaily o pripravovanej štúdiovke plánujú oznámiť už čoskoro. Fanúšikovia Prešovčanov teda na novinku nemuseli čakať tak dlho, ako na minuloročný album Slzy tvý mámy, Šedivý a spol., ktorý od jeho predchodcu delilo desať rokov hudobného ticha.


Chiki Liki Tu-a vznikli v 90. rokoch v Prešove. Doteraz vydali nahrávky Nezatváraj Milan dvere (1998), Budeš musel vlasy na blond prefarbil (2000), Kysak (2002), Choďte sa hrať pred vlastný vchod (2003), Dvojkilometrový jeleň (2005) a Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. (2015). Na konte majú hity ako Laska moja de si, Ďakujem, Kristina či Monte Carlo (...v šušťakoch). V kapele pôsobia Martin Višňovský (spev, basgitara), Ľuboslav Petruška (gitara) a Tomáš Višňovský (bicie). 

Zdroj: SITA
Foto: Katarína Ácel – Gáliková

Súvisiaci interpreti: Chiki Liki Tu-a