Slovenská kapela King Shaolin po roku existencie vydáva práve dnes (15.12.) svoj debutový album. Nahrávka Road to the Machiavelli Valley, ktorú predznamenali single My Road, Step By Step či Fancy Caller, vychádza prostrednícvom portálu Beatban.com.

Bratislavská kapela King Shaolin vznikla v lete po rozpade funk-rockového zoskupenia We Want Jam. Tvoria ju spevák, gitarista a skladateľ Dominik "Nico" Štofko, Norbert Neuschl (basgitara), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal "Mustafa" Novák (gitara).

Dlhohrajúci debut Road to Machiavelli Valley skomponoval a nahral Nico v profesionálnom hudobnom štúdiu SMT. Album mixovali v Kalifornii pod taktovkou zvukového majstra Nathana Livelyho. "Pre piesne, ktoré som zložil na prvý album, aj tie ostatné mi vždy bol inšpiráciou život, hudba a priateľstvo. Chcem, aby moja kapela šírila dobrú karmu a spájala ľudí," hovorí Nico.

K albumu, ktoréhu ochutnávku si môžete vypočuť nižšie, kapela v roku 2013 chystá turné a predstaví sa aj na letných festivaloch. Album si môžete zaobstarať na stránke www.beatban.com/artists/king-shaolin.

King Shaolin - Road to the Machiavelli Valley (ukážky z albumu)

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Michal Novák z kapely King Shaolin.

Súvisiaci interpreti: King Shaolin