Bratislavská skupina King Shaolin zverejnila video k ďalšej skladbe z debutového albumu Road To The Machiavelli Valley (2012). Ide o záznam živého štúdiového hrania piesne Think I'm Crazy. O jeho výrobu sa postaral tím Live Drive pod režisérskou taktovkou Jany O'ska.

"Jedným zo svetových fenoménov posledných rokov sú videozáznamy kapiel točené spôsobom, aký sa používal za čias Elvisa Presleyho a The Beatles, keď všetci muzikanti hrajú naraz a majú vždy len jednu šancu podať svoj najlepší výkon. Tieto záznamy majú svoje čaro, cítiť v nich autenticitu, a je tam vidno ako kapela naozaj hrá na koncertoch. Chceli sme ukázať, ako to cítime a hráme naživo. Keďže štúdio SMT je známe produkciou týchto záznamov, rozhodli sme sa natočiť živý videoklip k piesni Think I'm Crazy, ktorou vždy otvárame naše koncerty," hovorí o novom klipe spevák formácie Dominik Štofko.


Skupina King Shaolin vznikla v lete 2012 po rozpade funk-rockového zoskupenia We Want Jam. Tvoria ju spevák, gitarista a skladateľ v jednej osobe Dominik "Nico" Štofko, ďalej Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal "Mustafa" Novák (gitara, sprievodné vokály). Debutový album obsahuje 12 piesní, ktoré si môžete vypočuť na konci článku. Nahrávku, ktorá vznikla v spomínanom štúdiu SMT, mixovali a mastrovali v Kalifornii pod taktovkou zvukového majstra a producenta Nathana Livelyho. Skupina ju pokrstila 21. marca v Bratislave.

Prehľad najbližších koncertov skupiny King Shaolin:

18. 5. - Senec, Murphys Pub, (+Stripless)
24. 5. - Košice, Dolná brána (+Medial Banana, The Spankers)
25. 5. - Ivanka pri Dunaji, Excalibur - otvorenie letnej sezóny (+Fresh Out Of The Bus)
6. 6. - Malacky, výstava fotografa Martina Hruboša


Informácie pre Hudba.sk poskytol Marco Maserati. 

Foto: Facebook.com/kingshaolinmusic

Súvisiaci interpreti: King Shaolin