V detroitských novinách bol tento týždeň zverejnený netradičný nekrológ, venovaný Slim Shadymu, ktorý je alter egom rapera Eminema. Nekrológ vzdáva hold kariére kontroverzného rapera, podľa ktorého bude pomenovaný pripravovaný album The Death of Slim Shady. Eminemov 12. album vyjde v priebehu tohto roka. Presný dátum ešte nie je známy.

"Fanúšikovia "nikdy nezabudnú" na kontroverzného rapera. Shady, produkt Detroitu, ktorý tam začal svoju kariéru ako odštiepenec na prekvitajúcej undergroundovej rapovej scéne v polovici až koncom deväťdesiatych rokov, sa prvýkrát stal známym v roku 1999 debutom svojho hravo vyšinutého singla My Name Is, ktorý - spolu s jeho jedinečne pútavým videom - predstavili mladého umelca a jeho texty širšiemu publiku."

"Nakoniec, práve tie veci, ktoré sa zdali byť nástrojmi, ktoré používal, sa stali vizitkami, ktoré definovali existenciu, ktorá mohla smerovať len k náhlemu a hroznému koncu. Jeho zložitá a mučená existencia sa skončila a dedičstvo, ktoré za sebou zanecháva, nie je o nič bližšie k vyriešeniu ako spôsob, akým táto postava opustila tento svet. Nech skutočne nájde pokoj v posmrtnom živote, ktorý nemohol nájsť na Zemi," píše sa vo zverejnenom nekrológu.

Všimli ste si slová nikdy nezabudnú v obkľúčení úvodzoviek? Nie je to chyba zo strany našej redakcie. Takto to je to uvedené v publikovanom nekrológu. Netrpezliví fanúšikovia si myslia, že odhalili názov budúceho singla. Na to, či Eminem skutočne vydá skladbu s názvom Will Never Forget, si budeme musieť počkať.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)