Bývalý člen skupiny Oasis Noel Gallagher prezradil názov svojho nového sólového singlu. Skladbu s názvom AKA...What A Life! vydá digitálne 11. septembra. Pieseň sa bude nachádzať na prvej sólovej nahrávke muzikanta Noel Gallagher's High Flying Birds, ktorá sa na trh dostane 17. októbra.

Ide už o druhý singel z pripravovaného albumu, ten prvý s názvom The Death Of You And Me sa dostal na deviatu priečku britského singlového rebríčka. V prípade novinky ide podľa Gallaghera o tanečnú skladbu, ktorá patrí k jeho najobľúbenejším zo sólového projektu. Po rozpade Oasis, ku ktorému došlo v auguste 2009, odohral Noel svoje prvé sólové koncerty vo februári 2010 na charitatívnom podujatí v londýnskej Royal Albert Hall. O svojom sólovom debute nedávno povedal, že bude pripomínať ranú tvorbu skupiny Oasis.

"Nahrávka bude pripomínať Oasis v jej začiatkoch, jej prvé dva albumy, až na to, že všetky piesne spievam ja," uviedol starší z bratov Gallagherovcov.


Noel Gallagher's High Flying Birds - The Death Of You And Me

Jeho brat Liam už koncom roka 2009 stihol sformovať skupinu Beady Eye, jej názov však zverejnil až v máji 2010. Vo februári tohto roka vyšiel debutový album skupiny s názvom Different Gear, Still Speeding (2011).

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Noelgallagher.co.uk