Slovenská skupina King Shaolin zverejnila videoklip k ďalšej skladbe zo svojho debutového albumu Road To The Machiavelli Valley. Video k piesni Japan je dielom umelca zo Singapuru, ktorý vo svojich záberoch zaujímavo zachytil atmosféru krajiny vychádzajúceho slnka.

"Dlho sme rozmýšlali, ako poňať vizuálnu stránku tejto piesne, a dospeli sme k záveru, že najlepšie bude, ak zobrazíme črty tejto krajiny a jej obyvateľov. Asi mesiac sme browsovali internetom a kontaktovali rôznych umelcov z rôznych krajín sveta, ktorí tam točili," priblížili členovia kapely vznik svojho nového oficiálneho videa. "Po mesiaci sme našli materiál, ktorý pre nás absolútne vystihuje atmosféru Japonska. Natočil ho singapurský umelec Malcolm Tan, ktorý súhlasil so spoluprácou s nami. Jana O'ska jeho materiál spracovala, aby korešpondoval s dynamikou našej piesne. Sme veľmi spokojní s výsledkom a tešíme sa na ďaľšie medzinárodné spolupráce." 

Skupina King Shaolin, ktorá vznikla v lete 2011 v Bratislave, od marca tohto roku odohrala 50 koncertov a aktívne pôsobí doma i v zahraničí. Už 5. decembra sa predstaví ako predskokan úspešnej speváčky Celeste Buckingham v bratislavskom klube Ateliér Babylon. V januári plánuje do sveta vypustiť nový singel pod názvom Friend


Prehľad najbližších koncertov skupiny King Shaolin:

28.11. - Bratislava, Nu Spirit Club
30.11. - Nitra, A Cafe
05.12. - Bratislava, Ateliér Babylon
06.12. - Bratislava, Rádio_FM
07.12. - Malacky, Sokolovňa
13.12. - Brezno, Bombura
22.12. - Galanta, Bar Archive
17.01. - Púchov, Queens Pub
18.01. - Bratislava, Zbrojnoš
15.02. - Milano, Le Trottoir
27.02. - Praha, Hard Rock Café

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Marco Maserati, PR manažér kapely.

Súvisiaci interpreti: King Shaolin